AGT Combo Type2 Pro Wifis hordozható elektromos autó töltőállomás 230/400V 3x32A

AGT Combo Type2 Pro Wifis hordozható elektromos autó töltőállomás 230/400V 3x32A + Ajándék hordtáska

Az AGT Mobile Type2 Pro, a világ legkisebb hordozható Type2 csatlakozó aljzattal szerelt váltóáramú töltőállomása. Működik 1 és 3 fázisról, 1.2 – 22 kW-ig szabadon állítható a töltő teljesítménye wifi kapcsolaton keresztül bármely wifi-képes eszköz (mobiltelefon, tablet vagy laptop) és internetböngésző alkalmazás (Chrome, Explorer, Firefox, Opera, Safari stb.) segítségével. A töltőállomás saját wifi hálózatot hoz létre, melyhez csatlakozhatunk bármely wifi- és internetképes eszközünkkel. Megnyitva a kezelőfelületet láthatjuk a töltéssel kapcsolatos részletes adatokat, beállíthatjuk a töltőáramot és az áttölteni kívánt árammennyiséget. Start és Stop gomb segítségével indíthatjuk és megállíthatjuk a töltést, amikor kedvünk tartja. A Wifi kapcsolat mobiltelefonnal szabad téren legfeljebb 10 – 12 méteres, falak között maximum 5 méteres távolságból működik. Wifi hatótáv-növelő eszközzel a fenti távolságokat megnövelhetjük.

A termékre 2 év garanciát adunk!

agt-mobile-type2-pro-wifis-hordozhato-elektromos-auto-toltoallomas-230-400v-3x32a
agt-mobile-type2-pro-wifis-hordozhato-elektromos-auto-toltoallomas-230-400v-3x32a

AGT Mobile Type2 Pro hordozható elektromos autó töltőállomás 230/400V 3x32A + ajándék hordtáska

Az AGT Mobile Type2 Pro, a világ legkisebb hordozható Type2 csatlakozó aljzattal szerelt váltóáramú töltőállomása. Működik 1 és 3 fázisról, 1.2 – 22 kW-ig szabadon állítható a töltő teljesítménye wifi kapcsolaton keresztül bármely wifi-képes eszköz (mobiltelefon, tablet vagy laptop) és internetböngésző alkalmazás (Chrome, Explorer, Firefox, Opera, Safari stb.) segítségével. A töltőállomás saját wifi hálózatot hoz létre, melyhez csatlakozhatunk bármely wifi- és internetképes eszközünkkel. Megnyitva a kezelőfelületet láthatjuk a töltéssel kapcsolatos részletes adatokat, beállíthatjuk a töltőáramot és az áttölteni kívánt árammennyiséget. Start és Stop gomb segítségével indíthatjuk és megállíthatjuk a töltést, amikor kedvünk tartja. A Wifi kapcsolat mobiltelefonnal szabad téren legfeljebb 10 – 12 méteres, falak között maximum 5 méteres távolságból működik. Wifi hatótáv-növelő eszközzel a fenti távolságokat megnövelhetjük.

Technikai információk:

  • A készülék méretei: 82 x 82 x 265 mm
  • Tömege: 1.8 kg
  • Ezzel az eszközzel töltve autóját beállíthatja, hogy ne töltődjön fel teljesen, így hosszú távon kímélheti járműve akkumulátorát.
  • A készülék lehetővé teszi Type1 és Type2 csatlakozóval szerelt elektromos autója biztonságos töltését saját kábellel bárhol, ahol a CEE 16/32A ipari vagy háztartási konnektor (schuko) aljzat áll rendelkezésre.
  • Rendkívül kicsi helyet foglal a csomagtartóban ez az okos és könnyű, nagy teljesítmény (akár 22 kW) átvitelére képes hordozható AC töltőállomás.
  • Ipari áramcsatlakozóhoz csatlakoztatva fali töltőként is használható.
  • Minden elektromos autóval kompatibilis, az autó saját Type2-es töltőkábelével, így kevesebb kábelt kell magunkkal cipelnünk, több hely marad csomagtartónkban.

 

Bruttó: 256 300 Ft

Árváltoztatás jogát fenntartjuk!

A csomag tartalma:

  • 1 db AGT Combo Type2 Pro Wifi elektromos autó töltőállomás 4 méteres kábellel szerelve, Type2 dugóval ellátva
  • 1 db hordtáska

Ajándék hordtáska

Minden töltőkábel mellé ajándékba adunk egy praktikus hordtáskát, ami a kulturált elhelyezést szolgálja a csomagtartóban.

 

 

Views: 427

Vélemény, hozzászólás?